بیمه آتش سوزی

خرید آنلاین بیمه آتش سوزی

استعلام-و-خرید-بیمه-آتش-سوزی

بیمه آتش سوزی بیمه ما

آتش سوزی یکی از حوادثی است که سالیانه به تعداد زیاد در کشور ما رخ دهد، علاوه بر آتش سوزی سالیانه شاهد رخ داد بسیاری از حوادث طبیعی در کشور هستیم به طوری که ایران یکی از کشور های حادثه خیز از نظر حوادث طبیعی و آتش سوزی به شمار می رود؛ به همین خاطر خرید بیمه آتش سوزی منزل و بهره مندی از پوشش های آن می تواند در کاهش خسارت ها بسیار موثر باشد.

لازم به ذکر است که از ابتدای سال 1400 خرید بیمه آتش سوزی برای ساختمان های مسکونی اجباری است، لذا باید حتما تمامی صاحب خانه ها برای صدور بیمه آتش سوزی اقدام کنند. در این صفحه به طور کامل در مورد قیمت بیمه آتش سوزی و تمامی پوشش های اصلی و تکمیلی آن توضیح داده شده است، پس اگر قصد خرید یا کسب اطلاعات در مورد این بیمه را دارید حتما تا انتها این مقاله همراه ما باشید.

بیمه آتش سوزی چیست؟

بیمه آتش سوزی ساختمان ها بیمه نامه ای است که خسارت های وارد شده به ساختمان در اثر آتش سوزی را جبران می کند. به طور مثال اگر منزل شما دچار آتش سوزی شود و شما برای منزل خود بیمه آتش سوی تهیه کرده باشید، می توانید خسارت های وارد شده به ساختمان و اثاثیه منزل را از شرکت بیمه گر دریافت کنید، لذا این بیمه نامه می تواند در کاهش هزینه های حوادث مختلف بسیار موثر باشد.

آمار ها نشان می دهد که کشور ایران یکی از کشور های حادثه خیز در جهان است و هر ساله در ایران خانه های زیادی در آتش می سوزد، به طور متوسط روزانه 50 تا 60 خانه در ایران، دچار آتش سوزی می شوند، بنابراین بیمه بودنن ساختمان ها برای جبران خسارت های ناشی از حادثه آتش سوزی بسیار لازم و ضروری می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بیمه نامه توصیه می کنیم حتما مطلب بیمه آتش سوزی چیست را مطالعه فرمایید.

انواع بیمه آتش سوزی

شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که برای چه مکان هایی می توان این بیمه را تهیه کرد، برخی از مکان های تحت پوشش در بیمه آتش سوزی عبارت هستند از:

  • ساختمان های مسکونی و اثاثیه آنها
  • ساختمان های صنعتی مانند کارخانه ها
  • ساختمان های غیر صنعتی مانند شرکت های تجاری و خدماتی
  • انبار ها

بیمه آتش سوزی چه خسارت‌هایی را پوشش می دهد؟

بیمه آتش سوزی خسارت های مختلفی را پوشش می دهد که به طور کلی تمامی خسارت های تحت پوشش در بیمه آتش سوزی در دو دسته پوشش های اصلی و پوشش های تکمیلی قرار میگیرند، پوشش های اصلی روی تمامی بیمه های آتش سوزی فعال هستند و امکان غیر فعال کردن این پوشش ها وجود ندارد؛ اما پوشش های تکمیلی انواع گوناگونی دارد که بیمه گذار می تواند با توجه به درخواست خود، هر کدام از این پوشش ها را فعال کند. دقت داشته باشید که پوشش های تکمیلی دارای هزینه جداگانه می باشد، لذا هرچه پوشش های بیمه آتش سوزی بیشتر باشد، طبیعتا حق بیمه آن نیز افزایش خواهد داشت.  در ادامه به طور کامل در مورد پوشش های اصلی و تکمیلی در بیمه آتش سوزی توضیح داده شده است. 

پوشش های بیمه آتش سوزی

این بیمه نامه دارای پوشش های فراوانی می باشد که می توان با استفاده از این پوشش ها خسارت های مختلفی را از شرکت بیمه دریافت کرد. پوشش های بیمه آتش سوزی به دو دسته پوشش های اصلی و فرعی تقسیم می شود که عبارت اند از:

پوشش های اصلی

همانطور که گفته شد، بیمه آتش سوزی دارای پوشش های اصلی و تکمیلی می باشد، پوشش های اصلی مواردی هستند که روی تمامی بیمه نامه ها فعال هستند،ِ در ادامه پوشش های اصلی در این بیمه نامه ذکر شده است: 

  1. آتش سوزی: جبران خسارت های وارد شده به علت آتش سوزی 
  2. صاعقه: جبران خسارت های وارد شده به علت برخورد صاعقه 
  3. انفجار: جبران خسارت های وارد شده به محل بیمه شده در صورت انفجار

البته دقت داشته باشید در بیمه آتش سوزی تنها خسارت های مالی جبران می شود، بنابراین اگر در یک حادثه، اشخاص مختلفی دچار صدمه شوند، این بیمه نامه خسارت های وارد شده به اشخاص صدمه دیده را پرداخت نمی کند.

این بیمه نامه علاوه بر پوشش های اصلی دارای پوشش های اضافی مختلفی نیز می باشد که با این پوشش های اضافی اکثر حوادث را به طور کامل پوشش داده و خسارت های ناشی از آن را پرداخت خواهد کرد. در ادامه پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی را طور کامل عنوان کرده ایم.

پوشش های اضافی

همانطور که گفتیم این بیمه  به علت داشتن پوشش های اضافی می تواند اکثر حوادثی که ممکن است برای ساختمان ها رخ دهد را پوشش دهد. البته دقت کنید پوشش های اضافی بیمه اتش سوزی ممکن است در شرکت های بیمه با هم تفاوت داشته باشد، برخی از پوشش های اضافی این بیمه نامه عبارت اند از:

خسارت های ناشی از زلزله و آتش فشان: زلزله و آتش فشان یکی از پوشش های اضافی این بیمه  می باشد که با داشتن این پوشش، می توان خسارت های وارد شده به ساختمان در اثر رخ دادن زلزله یا آتش فشان را دریافت کرد. دقت داشته باشید زلزله یکی از پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی است و بیمه ای به نام بیمه زلزله وجود ندارد.

سیل و طغیان آب: همانطور که می دانید سیل و طغیان آن در برخی از مناطق کشور، باعث وارد شدن خسارت های مالی به ساختمان ها می شود، اما با داشتن این پوشش اضافی، می توانید هزینه این خسارت ها را از شرکت بیمه گر دریافت نمایید.

طوفان: این مورد نیز یکی از حوادث طبیعی است که معمولا خسارت های مختلفی را به بنا ساختمان ها وارد می کند، اما شما با داشتن پوشش طوفان می توانید خسارت های وارد شده به ساختمان در اثر رخ داد طوفان را از شرکت بیمه گر دریافت نمایید.

سقوط بهمن: در صورتی که ساختمان شما در مکانی وجود دارد که امکان وقوع بهمن در آن نقطه بالاست، قطعا داشتن این پوشش اضافی برای شما موثر است.

رانش زمین: با داشتن این پوشش اضافی شما می توانید خسارت های وارد شده به ساختمان یا اثاثیه منزل را به دلیل رانش زمین از شرکت بیمه دریافت کنید.

بارش سنگین برف: بارش سنگین برف می تواند باعث وارد شدن خسارت های مختلف به پشت بام منازل شود، لذا این بیمه نامه برای مناطقی که همواره با بارش سنگین برف مواجه هستند بسیار کاربردی می باشد.

ترکیدگی لوله های آب: با داشتن این پوشش پرداخت خسارت های ناشی از ترکیدگی لوله های آب به عهده شرکت بیمه می باشد.

ضایعات ناشی از بارش باران: اگر آب باران از طریق سقف یا به علت گرفتگی لوله ها به درون منزل نفوذ کند و باعث وارد شدن خسارت به اثاثیه شود، این پوشش اضافی می تواند خسارت های ناشی از آنرا جبران نماید.

ذوب برف: همچنین اگر ذوب شدن برف باعث وارد شدن خسارت به اثاثیه و بنا ساختمان شود، با داشتن این پوشش می توانید خسارت های آنرا از شرکت بیمه گر دریافت کنید.

سقوط هواپیما و هلیکوپتر: اگر محل مورد نظر شما در نزدیکی فرودگاه قرار دارد توصیه می شود این پوشش اضافی را تهیه نماید. با توجه به این پوشش اگر خدایی ناکرده در اثر سقوط هواپیما خسارتی به محل بیمه شده وارد شود، شرکت بیمه گر خسارات مالی ناشی از آنرا پرداخت می کند.

شکست شیشه: از دیگر پوشش های کاربردی در بیمه آتش سوزی پوشش شکست شیشه است که اغلب برای ساختمان های اداری یا تجاری کاربرد دارد، در این پوشش بیمه گذار باید ابعاد و تعداد شیشه های محل مورد نظر را به شرکت بیمه گر اعلام نماید و در صورت شکستن این شیشه ها به علت رخ دادن حادثه، شرکت بیمه خسارت های آنرا پرداخت خواهد کرد.

برخورد انجام خارجی: اگر برخورد اجسام خارجی باعث وارد شدن خسارت به ساختمان بیمه شده شود، خسارت های آنرا می توانید از شرکت بیمه دریافت نمایید.

سرقت اموال منزل: در صورتی که شما این پوشش را خریداری کرده باشید، اگر سارق به محل بیمه شده دستبرد بزند، می توانید خسارت اموال به سرقت رفته را از شرکت بیمه دریافت نمایید.

اسکان موقت: در صورتی که خدایی ناکرده منزل شما دچار آتش سوزی شود و امکان زندگی در آن تا زمان بازسازی وجود نداشته باشد، با داشتن این پوشش می توانید هزینه اسکان موقت را از شرکت بیمه دریافت کنید.

سایر هزینه ها: ممکن است احتمال رخ داد برخی از حوادث دیگر برای محل مورد نظر شما وجود داشته باشد که در این صورت می توانید با اعلام این خطرات به شرکت بیمه گر، در صورت امکان، خسارت های ناشی از آنها را نیز از شرکت بیمه دریافت نماید.

لازم به ذکر است شما نمی توانید پوشش های اضافی این بیمه نامه را بدون داشتن پوشش های اصلی آن تهیه کنید، بنابراین تهیه پوشش های اضافی بدون داشتن پوشش اصلی امکان پذیر نیست.

موارد خارج از پوشش

در این بیمه نیز مانند سایر بیمه نامه ها مواردی وجود دارد که خارج از تعهدات بیمه گر می باشد، در این بیمه نامه نیز اگر خسارت های وارد شده به ساختمان و اثاثیه به علت حوادث پایین باشد، خارج از تعهدات شرکت بیمه گر خواهد بود.

  • خسارت های ناشی از جنگ
  • خسارت های وارده به ساختمان در اثر فعالیت های هسته ای و رادیو اکتیو
  • خسارت های ناشی از شورش و اعتراضات داخلی یا خارجی
  • امواج صوتی
  • خسارت های وارد شده توسط حیوانات و حشرات

اموال خارج از پوشش

در این بیمه نامه خسارت های وارد شده به اموال زیر پرداخت نمی شود.

  • طلا و جواهرات
  • سنگ های قیمت
  • آثار هنری گران قیمت
  • عتیقه جات
  • آثار تاریخی ارزشمند
  • هزینه جمع آوری اطلاعات از دست رفته

مزایا و فواید بیمه آتش سوزی

قبل تر به طور کامل با بیمه آتش سوزی و پوشش های اضافی آن آشنا شدیم، همانطور که می دانید این بیمه دارای مزایا بسیاری می باشد که برخی از آنها عبارت اند از:

کاهش هزینه ها در حوادث: این بیمه به علت داشتن پوشش های فراوان می تواند باعث کاهش بسیاری از هزینه های سنگین در زمان رخ دادن حادثه باشد.

قیمت ارزان: این بیمه نامه علاوه بر داشتن پوشش های مختلف هزینه بسیار پایینی دارد و شما با پرداخت مبلغ بسیار کمی به صورت سالیانه می توانید تحت پوشش این بیمه نامه قرار بگیرید.

بازدید رایگان از مکان بیمه شده: در صورتی که شما تمایل به خرید بیمه آتش سوزی داشته باشید، کارشناس مربوطه به صورت رایگان از مکان مورد نظر شما بازدید می کند و توضیحات لازم را به شما می دهد.

پوشش های مختلف: همانطور که مطالعه کردید، این بیمه دارای پوشش های بسیار زیادی می باشد که با توجه به این پوشش ها می توان در حوادث بسیار زیادی از شرکت بیمه خسارت دریافت کرد.

ارائه راهکار برای جلوگیری از رخ داد حوادث: کارشناسان مربوطه با بررسی محل مورد نظر شما به صورت رایگان، اقدامات پیشگیرانه بسیار مهمی را برای شما عنوان می کنند که با رعایت این موارد می توانید باعث کاهش احتمال رخ دادن حادثه در محل مورد نظر شوید.

قیمت بیمه آتش سوزی ساختمان

یکی از موارد مهم در خرید بیمه آتش سوزی، قیمت بیمه نامه می باشد که باید حتما به آن توجه داشته باشید. لازم به ذکر است که قیمت بیمه آتش سوزی به موارد مختلفی بستگی دارد که عبارت اند از:

  • ارزش بناساختمان
  • ارزش اثاثیه ساختمان
  • سال ساخت ساختمان
  • سابقه دریافت خسارت از بیمه
  • ریسک بیمه نامه
  • احتمال وقوع حوادث طبیعی
  • و …

بنابراین نمی توان نرخ مشخصی برای بیمه آتش سوزی در نظر گرفت، لذا برای آنکه از قیمت دقیق بیمه نامه مطلع شوید می توانید با شرکت بیمه تماس حاصل کرده تا کارشناس پس از بررسی شرایط ساختمان، قیمت بیمه آتش سوزی را به شما اعلام فرماید.

بیمه-آتش-سوزی-منازل

هزینه بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی

همانطور که در قسمت قبل ذکر شد، هزینه بیمه آتش سوزی به موارد مختلفی بستگی دارد؛ لازم به ذکر است که هزینه بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی با مجتمع اداری و انبار متفاوت است. معمولا هزینه بیمه آتش سوزی منازل کمتر از سایر ساختمان ها می باشد. قیمت بیمه مسئولیت آتش سوزی مجتمع مسکونی به ارزش بنا ساختمان، ارزش اثاثیه منزل، حوادث قبلی و … بستگی دارد. شایان ذکر است که هزینه بیمه آتش سوزی برای مجتمع های مسکونی بسیار اقتصادی است و از آنجایی که این بیمه به صورت یکساله صادر می شود، خرید آن برای تمامی ساختمان های مسکونی پیشنهاد می شود. برای استعلام دقیق قیمت، می توانید با ما تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان قیمت این بیمه را برای شما استعلام بگیرند.

خرید بیمه زلزله

اکثر افراد به دنبال خرید بیمه زلزله هستند اما باید بدانید بیمه نامه ای به نام بیمه زلزله وجود ندارد بلکه زلزله یکی از پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی می باشد که خسارت های وارد شده به ساختمان در اثر زلزله را پوشش می دهد.

لازم به توضیح است شما نمی توانید تنها اقدام به خرید پوشش زلزله نمایید، بنابراین در صورتی که تمایل به خرید این پوشش دارید باید ابتدا حتما بیمه آتش سوزی را تهیه کرده باشید.

نرخ بیمه آتش سوزی

هزینه بیمه آتش سوزی به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای هر ساختمان است، برخی از موارد تعیین کننده در نرخ بیمه نامه عبارت هستند از:

ارزش ساختمان: یکی از اصلی ترین مواردی که در تعیین نرخ حق بیمه در این بیمه نامه موثر است، ارزش بنا ساختمان می باشد، مشخص است ارزش بنا هر ساختمان بیشتر باشد، نرخ حق بیمه در آن نیز بیشتر می باشد.

ارزش اثاثیه: ارزش اثاثیه نیز یکی از عوال تاثیر گذار در تعیین حق بیمه می باشد.

پوشش های اضافی: همانطور که در قسمت پوشش ها گفته شد، این بیمه نامه دارای پوشش های اضافی مختلفی است که با انتخاب هر کدام از این پوشش ها، نرخ بیمه نامه نیز افزایش می یابد.

ریسک بیمه نامه: هرچه ریسک بیمه نامه بالاتر باشد، نرخ حق بیمه نیز افزایش خواهد داشت.

تخفیفات: در برخی از مواقع به این بیمه تخفیف تعلق می گیرد که باعث کاهش نرخ حق بیمه پرداختی بیمه گذار می شود.

متراژ ساختمان: روشن است متراژ ساختمان نیز یکی از موارد مهم در تعیین نرخ حق بیمه می باشد و هرچه متراژ بیشتر باشد، نرخ حق بیمه نیز بیشتر است.

اسکلت بندی: قبل از صدور بیمه آتش سوزی، ساختمان مورد نظر از لحاظ اسکلت بندی بررسی می شود و به همین خاطر روی نرخ بیمه نامه موثر است.

علاوه بر موارد ذکر شده، هزینه بیمه آتش سوزی به حوادث اتفاق افتاده در گذشته، حوادث طبیعی که احتمال وقوع دارند و …. بستگی دارد؛ بنابراین برای اطلاع دقیق از قیمت این بیمه نامه حتما با کارشناسان ما تماس گرفته تا استعلام بیمه آتش سوزی را برای شما عزیزان انجام دهند. 

فسخ قرارداد بیمه آتش سوزی

بیمه آتش سوزی تحت برخی از شرایط امکان فسخ شدن را دارد که در ادامه انواع روش های فسخ این بیمه نامه ذکر شده است.

فسخ بیمه آتش سوزی از طرف بیمه گذار

در صورتی که بیمه گذار از خدمات شرکت بیمه گر ناراضی باشد، می تواند قرارداد را فسخ کرده و حق بیمه باقیمانده تا انتها قرارداد از شرکت بیمه گر دریافت نماید. به طور مثال اگر در صورت کاهش ریسک بیمه نامه، بیمه گر راضی به کاهش حق بیمه نشود، بیمه گذار می تواند این بیمه نامه را فسخ نماید.

فسخ بیمه آتش سوزی از طرف شرکت بیمه

در اکثر بیمه نامه ها و البته بیمه آتش سوزی، بیمه گر امکان فسخ قرارداد بیمه به صورت یک طرفه را دارد، به طور مثال اگر بیمه گذار حق بیمه خود را به موقع نپردازد یا برای دریافت خسارت بیشتر، ارزش اثاثیه خود را بیشتر از ارزش واقعی آنچه که هست اعلام کند، شرکت بیمه گر می تواند بیمه نامه آتش سوزی را به صورت یکطرفه فسخ کند.

فسخ خود به خودی قرارداد

این مورد معمولا خیلی کم رخ می دهد، به این صورت است که اگر ساختمان بیمه شده در اثر حادثه به طور کامل از بین برود، بیمه نامه به صورت خود به خودی فسخ خواهد شد.

تخفیفات بیمه آتش سوزی

جالب است بدانید در این بیمه نامه نیز در برخی از شرایط به شما تخفیف تعلق خواهد گرفت، اما تخفیفات آن مانند بیمه شخص ثالث با توجه به سال های بدون خسارت تعیین نمی شود، بلکه در این بیمه نامه در برخی از مناسب ها به شما تخفیف تعلق خواهد گرفت.

هچنین در صورتی که شما بیمه عمر خود را از شرکت بیمه ما تهیه کرده باشید، می توانید بیمه آتش سوزی ساختمان خود را با تخفیف چند درصدی خریداری نمایید.

بیمه کردن خانه های اجاره ای

شاید برایتان سوال باشد که آیا می توان خانه های اجاره ای را بیمه کرد؟ باید بدانید بله امکان بیمه کردن خانه های اجاره وجود دارد. به طور کلی مسئولیت خرید این بیمه برای خانه های اجاره ای بر عهده صاحب خانه می باشد اما در صورتی که صاحب خانه راضی به بیمه کردن ساختمان نشد، شخص مستاجر می تواند با مراجعه به شرکت بیمه، تنها اثاثیه منزل خود را بیمه نماید و در صورت رخ دادن حادثه، خسارت های وارد شده به اثاثیه منزل خود را از شرکت بیمه گر دریافت کند.

بهترین بیمه آتش سوزی

بهترین بیمه نامه برای اشخاص مختلف است زیرا برخی از افراد قصد دارند تا تمامی پوشش های این بیمه نامه را داشته باشند و برخی دیگر تمایل دارند تا بیمه ای ارزان تهیه کنند، به همین دلیل بهترین بیمه با توجه به نیاز شما متفاوت است. همچنین می توانید با شماره 02144170097 تماس بگیرید تا کارشناسان ما به صورت کاملا رایگان شما را در خرید بهترین بیمه راهنمایی کنند.

بیمه آتش سوزی ارزان

برخی از افراد به دنبال خرید بیمه ای ارزان هستند اما باید بدانید بیمه های ارزان فاقد پوشش های اضافی می باشد و در صورت رخ دادن بسیاری از حوادث شما نمی توانید از شرکت بیمه گر خسارت دریافت نمایید. از طرفی پایین بودن سقف پوشش های اصلی نیز می تواند موجب کاهش نرخ این بیمه شود، بنابراین توصیه می کنیم به سمت بیمه های ارزان نروید بلکه بیمه خود را از شرکتی تهیه کنید که تمامی پوشش های بیمه را با سقف بالا به شما ارائه دهد.
در صورتی که تمایل به خرید ارزان ترین بیمه آتش سوزی برای ساختمان خود را دارید می توانید وارد صفحه بیمه آتش سوزی ارزان شده و شرکت هایی که نرخ بیمه آتش سوزی آنها پایین تر از سایر شرکت ها می باشد را مشاهده فرمایید.

نکات مهم در انتخاب شرکت بیمه

اگر شما قصد خرید بیمه آتش سوزی را دارید باید به طور کامل شرکت بیمه مورد نظر خود را بررسی کنید تا بتوانید بیمه نامه خود را از بهترین بیمه گر خریداری نمایید. در خرید این بیمه و سایر بیمه نامه ها باید به برخی از مواد توجه داشته باشید که این موارد عبارت هستند از:

توانگری مالی شرکت های بیمه: یکی از مهمترین مواردی که باید در خرید تمامی بیمه نامه ها به آن توجه داشته باشید، توانگری مالی شرکت های بیمه می باشد، توانگری مالی به معنی توانایی یک شرکت در پرداخت خسارت های وارد شده به بیمه گذاران می باشد و هر چه عدد توانگری بالاتر باشد، شرکت بیمه توانا تر است، در جدول پایین نسبت توانگری مالی شرکت های بیمه نشان داده شده است.

توانگری-مالی-شرکت-های-بیمه

تعداد نمایندگان بیمه: تعداد نمایندگان شرکت بیمه نیز باعث می شود تا دسترسی شما به این نمایندگان آسانتر باشد، پس به سمت شرکتی بروید که تعداد نمایندگان بیشتری دارند.

سقف پوشش ها: سقف پوشش ها در این بیمه و سایر بیمه نامه ها در شرکت های مختلف با هم متفاوت است، پس اگر می خواهید بیمه موثر تری داشته باشید، به سمت شرکت هایی بروید که سقف پوشش های بالاتری داشته باشند.

پوشش های اضافی: همانطور که در قسمت پوشش های اضافی گفته شد پوشش های اضافی در بیمه آتش سوزی در شرکت های بیمه مختلف با هم متفاوت است، لذا بهتر است به سمت شرکت هایی بروید که تمامی پوشش ها را به شما ارائه دهند.

استعلام بیمه آتش سوزی

در صورتی که قصد خرید بیمه آتش سوزی را دارید باید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا با ذکر شرایط بیمه نامه و پوشش های درخواستی کارشناسان بیمه ما بیمه آتش سوزی را استعلام گرفته و نرخ بیمه نامه را به شما اعلام کنند. همانطور که گفته شد نرخ بیمه آتش سوزی به موارد مختلفی از جلمه شرایط ساختمان، ارزش اثاثیه، نوع بیمه آتش سوزی، پوشش های تکمیلی و … بستگی دارد، لذا برای اطلاع دقیق باید حتما با ما تماس حاصل فرمایید.

چرا باید بیمه آتش سوزی داشته باشیم؟

حادثه آتش سوزی یکی از حوادثی است که در صورت وقوع آن خسارت های بسیار زیادی به ساختمان وارد خواهد شد، از طرفی طبق امار ها و بررسی های انجام شده، روزانه تعداد زیادی حادثه آتش سوزی در کشور رخ می دهد، بنابراین خرید بیمه آتش سوزی با جبران خسارت های وارد شده به ساختمان به علت آتش سوزی می تواند در این مواقع بسیار کاربردی واقع گردد. البته لازم به توضیح است که این بیمه نامه دارای پوشش های بسیار بیشتری می باشد که به واسطه این پوشش ها می توان تقریبا یک ساختمان را در برابر تمامی حوادث قابل وقوع شامل آتش سوزی، حوادث طبیعی، سرقت و … بیمه کرد و از شرکت بیمه گر خسارت دریافت نمود.

سوالات متداول بیمه آتش سوزی

پوشش های اصلی بیمه آتش سوزی چیست؟

پوشش های اصلی این بیمه آتش سوزی، صاعقه و انفجار می باشند.

برای خرید بیمه آتش سوزی نیاز به بررسی ساختمان توسط کارشناس بیمه می باشد؟

بله، در مبالغ بالا کارشناس به ساختمان مراجعه کرده و آنرا مورد بررسی قرار می دهد.

قیمت بیمه آتش سوزی چقدر است؟

نرخ و قیمت بیمه آتش سوزی مبلغ ثابتی نیست و به ارزش اثاثیه و ارزش بنا ساختمان بستگی دارد.

مدت قرار داد بیمه آتش سوزی چقدر است؟

بیمه آتش سوزی معمولا به صورت یکساله صادر می شود اما در شرایط خاص می توان بیمه آتش سوزی کوتاه مدت نیز تهیه کرد.

بهترین بیمه آتش سوزی کدام است؟

بهترین بیمه نامه، بیمه ای است که تمامی پوشش های بیمه ای را به شما ارائه دهید. همچنین در مقاله بهترین بیمه آتش سوزی در همین وب سایت به طور کامل در مورد این موضوع صحبت شده است.

انواع بیمه آتش سوزی چیست؟

  • واحدهای صنعتی
  • واحدهای غیرصنعتی
  • مجتمع مسکونی
  • انبار

بیمه آتش سوزی صنعتی چیست؟

این نوع از بیمه آتش سوزی برای واحد های صنعتی و تولیدی صادر شده و حوادثی که ممکن است در این مراکز رخ دهد را تحت پوشش قرار می دهد. با استفاده از بیمه آتش سوزی صنعتی بیمه گذار می تواند بناساختمان و تجهیزات استفاده شده در واحد صنعتی یا تولید خود را در برابر حوادث آتش سوزی بیمه کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید به مقاله بیمه آتش سوزی صنعتی در وب سایت ما مراجعه فرمایید.

بیمه آتش سوزی غیر صنعتی چیست؟ 

یکی از انواع بیمه آتش سوزی است که برای واحد های غیر صنعتی صادر می شود. برخی از واحد های غیر صنعتی عبارت اند از: بیمارستان ها، اداره ها، فروشگاه ها و غیره. برای کسب اطلاعات بیشتر وارد صفحه بیمه آتش سوزی غیر صنعتی شوید. 

اگر منشا آتش سوزی منزل ما نباشد، بیمه آتش سوزی خسارت را پرداخت می کند؟

خیر، تنها خسارت ها در حوادثی پرداخت می شود که منشا آتش سوزی ساختمان بیمه شده باشد.

در صورت سرایت آتش سوزی به منزل همسایگان، می توان از بیمه آتش سوزی خسارت دریافت کرد؟

خیر، پرداخت این خسارت تنها با داشتن بیمه مسئولیت آتش سوزی امکان پذیر می باشد.

آیا می توان فقط برای اثاثیه منزل بیمه آتش سوزی تهیه کرد؟

بله شما می توانید تنها برای اثاثیه منزل خود، بیمه آتش سوزی را خریداری نمایید.

فرم پیشنهاد بیمه آتش سوزی 

برای خرید بیمه آتش سوزی باید فرم پیشنهاد بیمه نامه را پر کنید و پوشش های درخواستی خود را به شرکت بیمه گر اطلاع دهید. در ادامه می توانید فرم پیشنهاد بیمه آتش سوزی شرکت بیمه ما را مشاهده فرمایید. 

خرید بیمه آتش سوزی

همانطور که گفته شد آتش سوزی یکی از حوادثی است که روزانه برای تعداد زیادی از افراد رخ می دهد، از آنجایی که یک آتش سوزی ساده می تواند خسارت های مالی سنگینی را به افراد وارد کند، خرید بیمه آتش سوزی یکی از واجبات برای منازل مسکونی، انبار ها و ساختمان های صنعتی می باشد. برای خرید بیمه آتش سوزی می توانید در ابتدا همین صحفه، فرم بیمه نامه را پر کنید تا کارشناسان بیمه با شما تماس حاصل فرمایند.

در این مطلب به طور کامل بیمه آتش سوزی مورد بررسی قرار گرفت و تمامی مواد مهم در آن گفته شد، در صورت داشتن هر گونه سوال در مورد این بیمه، آنرا در ادامه همین صفحه برای ما بنویسید تا کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما عزیزان باشند.

مشاوره رایگان

‫12 دیدگاه ها

  1. سلام وقت بخیر
    خسته نباشید
    ببخشید میخواسم بدونم که هزینه بیمه آتش سوزی برای یک آپارتمان 5 طبقه حدودا چقدر میشه؟

    1. سلام دوست عزیز
      هزینه بیمه آتش سوزی به موارد مختلفی بستگی دارد.
      لطفا با شماره 02144170097 تماس بگیرید تا راهنماییتون کنیم
      همچنین می تونین فرم قرار داده شده در ابتدا همین صفحه را تکمیل و ارسال کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

  2. سلام وقت بخیر
    کاش در مورد بیمه سرقت بیشتر توضیح میدادین
    برای خرید بیمه سرقت باید از همین صفحه درخواست ثبت کنم؟

    1. سلام دوست عزیز
      برای توضیحات بیشتر روی👈 بیمه سرقت کلیک کنید.
      بله، در همین صفحه درخواست خودتون را ثبت کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرد.

  3. سلام وقت بخیر
    مرسی از توضیحاتتون
    میخواستم بدونم بیمه آتش سوزی با بیمه مسئولیت آتش سوزی فرق دارد؟ اگر با هم متفاوت هستند ممنون میشم که توضیحی بدین

  4. سلام مرسی از مطلب خوبتون
    اگر آتش سوزی باعث بشه که خونه همسایه هم بسوزه چه کسی باید این خسارت را پرداخت کنه؟

    1. خسارت به عهده شخصی است که اول از همه خونش آتش گرفته
      در این صورت بیمه آتش سوزی خسارت همسایه هارو پرداخت نمیکنه و باید بیمه مسئولیت آتش سوزی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا