بیمه مشاغلمقالات

کارگاه های نجاری و کابینت سازی باید چه بیمه هایی داشته باشند؟

کار کردن در کارگاه های نجاری یکی از مشاغل تقریبا خطرناک است که می تواند باعث وارد شدن آسیب و صدمه به اشخاص گردد، لذا داشتن بیمه های کاربردی برای این مکان ها می تواند بسیار مفید باشد. در این مقاله قصد داریم تا تمامی بیمه نامه هایی که می توان برای این مکان تهیه کرد را برای شما ذکر کنیم، پس اگر مدیر کارگاه نجاری هستید یا در این کارگاه ها فعالیت دارید، حتما تا انتها این مقاله همراه ما باشید.

بیمه مسئولیت

یکی از کاربردی ترین بیمه ها برای مشاغل نجاری و سایر مشاغل دیگر بیمه مسئولیت است، این بیمه نامه به مدیران کسب و کار ها در پرداخت خسارت های وارد شده به اشخاص کمک فراوانی می کند. بیمه مسئولیت به دو دسته تقسیم می شود که در ادامه به طور کامل آنها را بررسی خواهیم کرد.

بیمه-های-نجاری-ها

بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان

اگر مدیر کسب و کار هستید باید بدانید در صورتی که در محل کار برای هر یک از کارکنان حادثه ای رخ دهد و آن حادثه باعث وارد شدن هزینه و خسارت به کارکنان گردد، مدیر آن کسب و کار مسئولیت پرداخت اینگونه خسارت ها را بر عهده دارد. به مثال پایین دقت کنید.

اگر در نجاری دست یکی از کارکنان با دستگاه قطع شود، مدیر آن نجاری باید دیه دست شخص را پرداخت کند، مبلغ این دیه را می توانید در مقاله دیه اعضا بدن سال 1400 مطالعه کنید. حال اگر مدیر نجاری برای کارگاه و کارکنان خود بیمه مسئولیت تهیه کرده باشد، می تواند مبلغ دیه را از شرکت بیمه ما دریافت نماید، اما اگر مدیر نجاری بیمه مسئولیت نداشته باشد باید مبلغ دیه را خودش پرداخت نماید.

حال می توان به اهمیت داشتن این بیمه نامه برای مشاغل پر خطری مانند نجاری پی برد. لازم به توضیح است که می توان این بیمه نامه را به صورت با نام و بی نام خریداری کرد که در ادامه آنرا برای شما توضیح می دهیم.

بیمه-نجاری

بیمه مسئولیت با نام 

در این نوع از بیمه مسئولیت، مدیر کارگاه نجاری اسامی کارکنان خود را به شرکت بیمه اعلام می کند و شرکت بیمه گر تنها خسارت های وارده به اشخاصی که نام آنها در بیمه نامه ذکر شده است را پرداخت می کند. در این بیمه نامه اگر شخص جدیدی در کارگاه استخدام شود، مدیر آنجا موظف است تا نام کارمند جدید خود را به شرکت بیمه گر اعلام نماید.

به طور کلی بیمه مسئولیت با نام برای مکان هایی کاربرد دارد که تعداد کارمندان کم و ثابتی دارد و برای سایر مشاغل مانند کارخانه ها یا نجاری ها کاربرد ندارد.

بیمه مسئولیت بی نام 

همانطور که از نام این بیمه نامه پیداست در آن، نام اشخاص ذکر نمی شود و مدیر نجاری برای تعدادی از کارکنان خود این بیمه نامه را تهیه می کند. به طور مثال مدیر نجاری در فرم پیشنهاد بیمه مسئولیت ذکر می کند که می خواهد برای 10 نفر از کارکنان خود بیمه مسئولیت تهیه کند. در این صورت اگر در پی حادثه ای 15 نفر از کارکنان آسیب ببینند شرکت بیمه تنها خسارت های وارده به 10 نفر از آنان را پرداخت می کند.

بیمه مسئولیت کارفرما در قبال مشتریان 

قبل تر گفته شد اگر در محیط نجاری حادثه ای برای کارکنان رخ دهد، مدیر نجاری باید خسارت های وارده به آنان را پرداخت نماید، اما باید بدانید اگر در میحط نجاری برای اشخاص دیگر مانند مراجعه کنندگان و مشتریان حادثه ای رخ دهد، مسئولیت پرداخت خسارت های ناشی از آن حادثه نیز به عهده مدیر نجاری می باشد.

به طور مثال اگر یک تخته چوب روی سر یکی از مراجعه کنندگان به نجاری بیافتد و باعث شکستگی سر آن شخص شود، مدیر نجاری باید خسارت های آنرا پرداخت کند اما بیمه مسئولیت کارفرما در قبال مشتریان اینگونه حوادث را مورد پوشش قرار می دهد.

بیمه-های-نجاری

بیمه آتش سوزی 

بیمه نامه بعدی که برای نجاری ها بسیار لازم و ضروری است بیمه آتش سوزی می باشد. در کارگاه های نجاری و کابینت سازی آتش سوزی می تواند باعث از بین رفتن بخش اعظمی از کارگاه و سفارشات مشتریان شود. حتی دیده شده که کارگاه های نجاری زیادی بعد از آتش سوزی دیگر توان فعالیت دوباره نداشته اند، پس داشتن بیمه اتش سوزی برای نجاری ها بسیار واجب می باشد.

در صورتی که کارگاه نجاری دچار آتش سوزی شود و دارای بیمه آتش سوزی باشد، شرکت بیمه گر تمامی خسارت های وارده به کارگاه را تا سقف تعیین شده در قرارداد بیمه نامه پرداخت می کند.

پوشش های بیمه آتش سوزی 

بیمه آتش سوزی دارای پوشش اصلی و پوشش های فرعی مختلفی می باشد که شما می توانید با توجه به نیاز خود هر کدام از این پوشش ها را تهیه نمایید. بیمه آتش سوزی به طور کلی خسارت های ناشی از آتش سوزی، صاعقه و انفجار را پوشش می دهد اما این بیمه نامه دارای پوشش های اضافی متعددی است که خسارت های مختلفی را مورد پوشش قرار می دهد. در ادامه برخی از کاربردی ترین پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی را برای شما آورده ایم.

پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی 

پوشش زلزله : یکی از پوشش ها اضافی بیمه آتش سوزی پوشش زلزله است که در آن خسارت های وارده به ساختمان در اثر زلزله مورد پوشش قرارداده می شود. البته دقت داشته باشید که نمی توان پوشش زلزله را به تنهایی انتخاب کرد و لازمه انتخاب این پوشش، داشتن پوشش بیمه آتش سوزی می باشد.

پوشش سرقت با شکست حرز : پوشش بعدی که می تواند برای اکثر مشاغل کاربرد های فراوانی داشته باشد، پوشش سرقت است. در این پوشش خسارت های وارده به کارگاه نجاری که به دلیل سرقت باشد توسط شرکت بیمه گر پرداخت می شود.

پوشش ترکیدگی لوله آب : ترکیدگی لوله های آب می تواند باعث وارد شدن خسارت های سنگین به نجاری ها شود، به موجب این پوشش خسارت های وارده به نجاری به دلیل ترکیدگی لوله آب بر عهده شرکت بیمه گر می باشد.

پوشش طوفان و سیل : بلایای طبیعی مانند طوفان و سیل نیز می تواند باعث وارد شدن خسارت به اکثر مشاغل شود که خوشبختانه این بلایا در بیمه آتش سوزی تحت پوشش قرار داده می شوند.

سایر پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی : علاوه بر پوشش های گفته، شده این بیمه نامه دارای پوشش اضافی دیگری نیز می باشد که می توانید تمامی پوشش های اضافی این بیمه نامه را در مقاله بیمه آتش سوزی در مابلاگ مطالعه کنید.

بیمه-آتش-سوزی

بیمه مسئولیت آتش سوزی 

یکی از بیمه های کاربردی برای اکثر ساختمان ها و مشاغل بیمه مسئولیت آتش سوزی می باشد که متاسفانه افراد زیادی در مورد آن اطلاعات ندارند اما بیمه مسئولیت آتش سوزی چیست؟

در صورتی که آتش سوزی نجاری به همسایگان سرایت کند و یا باعث فوت برخی از اشخاص شود مسئولیت پرداخت خسارت های آن به عهده صاحب آن نجاری می باشد. دقت داشته باشید که بیمه آتش سوزی تنها خسارت های وارده به ساختمانی که منشا آتش سوزی باشد را می پردازد.

پس در این مواقع بیمه ای به نام بیمه مسئولیت آتش سوزی کاربرد دارد و اینگونه خسارت ها را پرداخت می کند، پس داشتن این بیمه نامه نیز می تواند در کاهش هزینه ها و خسارت های کارگاه های نجاری تاثیر داشته باشد.

کلام پایانی 

نجاری ها یکی از مشاغل پر خطر هستند که داشتن بیمه نامه های کاربردی می تواند در کاهش هزینه های آنان موثر باشد، در این مقاله به طور کامل تمامی بیمه های مورد نیاز نجاری ها مورد بررسی قرار گرفت. لازم به توضیح است که شما می توانید تمامی این بیمه نامه ها را از نمایندگی 1240 بیمه ما خریداری کنید.

در صورت داشتن هر گونه سوال آنرا در انتها همین مقاله برای ما بنویسید تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی شما عزیزان باشند. همچنین می توانید با شماره 44170097 تماس بگیرید تا مشاورین ما در زمینه تمامی بیمه نامه ها شما را به طور کامل راهنمایی نمایند.

مشاوره رایگان

‫6 دیدگاه ها

  1. سلام وقت بخیر و تشکر بابت اطلاعاتی ک ذکر نمودید. سوال اول : این هست که در زمان آتش سوزی مواردی چون عمد یا غیر عمد هم در پرداخت خسارت ناشی از آتش سوزی تاثیری دارد یا خیر ؟
    سوال دوم : مدت زمانی که کارگاه بعلت آتش سوزی غیر فعال می‌شود تا زمانیکه مجدد فعال شود مبلغی از سوی بیمه پرداخت خواهد شد؟ یا آیتم این مورد هم در بیمه وجود دارد؟
    سوال سوم : آیا در زمان حادثه کارشناسان بیمه ایراداتی نسبت به نبود دوربین مداربسته یا دزدگیر یا سیستم اعلام حریق ، گرفته نخواهد شد ؟
    یا در زمان قرارداد فرم بیمه کارشناس قبل از بیمه نمودن کارگاه تمام مواردی که باید رعایت شود رو به کارفرما اعلام خواهد کرد؟
    تایید نمودن سیستم برق سیستم دزدگیر سیستم دوربین مداربسته و سیستم اعلام حریق توسط کارشناس بیمه انجام خواهد شد یا خیر؟
    منظورم اینه که بعد حادثه بیمه شروع نکنه به قانون و تک ماده و تبصره که اگر شما فلان می‌کردید الان بیمه به شما خسارت میداد و از این جور داستان‌ سرایی ها نکنه ؟
    میخوام جوری بیمه ساپورت کنه که اگه دشمنم هم شب کارگاه رو آتیش زد بیمه حمایت کنه ازم .
    تشکر از اینکه وقت گذاشتید و ممنونم اگه شفاف سوالاتم رو جواب بدهید.

    1. سلام دوست من
      خوشحالم که مطالب براتون مفید بوده، در پاسخ به سوالاتتون باید بگویم که:
      1- بله، در صورتی که آتش سوزی عمدا رخ داده باشد، خسارتی از طرف شرکت بیمه گر پرداخت نخواهد شد.
      2- خیر، در صورتی که در زمان اتمام مدت بیمه نامه، کارگاه دچار آتش سوزی شود، خسارتی از طرف شرکت بیمه پرداخت نمی شود، لذا حتما قبل از اتمام بیمه نامه نسبت به تمدید آن اقدام کنید.
      3- در زمان بررسی کارگاه توسط کارشناس، تمامی موارد مهم برای جلوگیری از آتش سوزی به کارفرما ذکر خواهد شد و باید برای صدور بیمه نامه این موارد رعایت شود، در صورتی که موارد ذکر شده را رعایت کرده باشید و دچار خسارت شوید نیاز به نگرانی نیست زیرا که شرکت بیمه ما در اسرع وقت خسارت شما را پرداخت خواهد کرد.

  2. سلام من چند وقته تو کارگاهه ام دی اف ،کار میکنم برشکاری ،مونتاژکاری میخام بدونم حق بیمه ای که کارفرما باید پرداخت کند چقدره؟

    1. سلام دوست من
      نرخ حق بیمه به موارد مختلفی بستگی داره، لطفا تماس بگیرید تا کارشناسان به نرخ دقیق را به شما اعلام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا