بیمه عمر و سرمایه گذاریمقالات

بررسی تمامی پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری – 7 پوشش

ردیفپوشش هاسقف پوشش
1سرمایه فوت به هر علت2 میلیارد تومان
2سرمایه فوت ناشی از حادثه2 میلیارد تومان
3نقص عضو یا از کار افتادگی کامل و دائم ناشی از حادثهتا 2 برابر سرمایه فوت
4پرداخت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه200 میلیون تومان
5معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگیوابسته به حق بیمه
6دریافت مستمری بیکاری ناشی از ازکارافتادگی1 تا 3 برابر حق بیمه
7امراض خاص + امراض خاص تکمیلی500 میلیون تومان
پوشش های بیمه عمر

در جدول بالا تمامی پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری بیان شده است اما برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از این پوشش ها، حتما مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

همانطور که می دانید بیمه عمر و سرمایه گذاری یکی از انواع بیمه اشخاص است که دارای دو دسته پوشش های اصلی و تکمیلی می شود. این بیمه نامه دارای یک پوشش اصلی و 6 پوشش تکمیلی است که تمامی بیمه گذاران باید پوشش اصلی بیمه عمر را داشته باشند اما داشتن پوشش های تکمیلی اجباری نیست و هر شخص با توجه به میل خود می تواند اقدام به فعال کردن پوشش های تکمیلی بیمه نامه کند.

پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری به طور کامل تمامی مشکلاتی که ممکن است برای یک شخص رخ دهد را تحت پوشش قرار می دهد به همین خاطر توصیه می کنیم در زمان خرید بیمه عمر حتما تمامی پوشش ها را فعال کنید تا در آینده در صورت مواجهه با مشکل بتوانید از بیمه عمر خود نهایت استفاد را ببرید. در ادامه پوشش اصلی و تمامی پوشش های تکمیلی این بیمه توضیح داده شده است که حتما باید قبل از خرید بیمه نامه با این پوشش ها آشنا باشید.

پوشش اصلی بیمه عمر

انتخاب این پوشش روی بیمه نامه اجباری است و به صورت خودکار روی بیمه نامه تمامی بیمه گذاران فعال می باشد.

1- سرمایه فوت به هر علت

پوشش اصلی بیمه عمر و سرمایه گذاری، پوشش سرمایه فوت به هر علت است. به موجب این پوشش، اگر خدایی ناکرده شخص بیمه شده فوت کند، شرکت بیمه گر موظف است سرمایه فوت به هر علت را به ذی نفعان شخص فوت شده پرداخت نماید.

به طور کلی مبلغ سرمایه فوت به هر علت از 1 برابر تا 25 برابر حق بیمه سالیانه قابل انتخاب است و شخص بیمه گذار می تواند سقف این سرمایه را در قرارداد بیمه عمر خود مشخص کند.

بر اساس این پوشش اگر شخص بیمه شده به هر علت و در هر مکانی فوت کند، شرکت بیمه گر باید مبلغ سرمایه فوت و سرمایه موجود در سبد اندوخته را به طور کامل به ذی نفعان شخص فوت شده بپردازد.

حوادث-تحت-پوشش-در-بیمه-عمر

پوشش های اضافی بیمه عمر

پوشش های تکمیلی بیمه عمر به مواردی گفته می شود که انتخاب آن برای بیمه گذاران اختیاری است. شما می توانید تمامی پوشش های تکمیلی یا برخی از آنها را روی بیمه نامه خودتان فعال کنید. لازم به توضیح است با انتخاب هر کدام از این پوشش ها، درصد کمی به حق بیمه سالیانه شما افزوده خواهد شد. از آنجایی که این مبلغ بسیار ناچیز است، توصیه می شود تمامی پوشش های تکمیلی را انتخاب کنید.

2- سرمایه فوت ناشی از حادثه

این مورد اولین پوشش اضافه بیمه عمر و سرمایه گذاری است که بیمه گذار می تواند در صورت تمایل آنرا انتخاب نماید. در این پوشش شخص بیمه گذار می تواند سرمایه فوت ناشی از حادثه را از 1 برابر تا 4 برابر سرمایه فوت به هر علت انتخاب کند.

بر اساس این پوشش بیمه عمر، اگر شخص بیمه شده در اثر حوادثی مانند تصادف رانندگی یا غرق شدن در دریا فوت نماید، شرکت بیمه گر موظف است علاوه بر سرمایه فوت عادی و سرمایه سبد اندوخته، سرمایه فوت ناشی از حادثه را به ذی نفعان شخص آسیب دیده پرداخت نماید.

لازم به توضیح است این پوشش روی بیمه عمر شما فعال نیست و در صورتی که نیاز به تهیه این پوشش دارید، باید حتما آنرا در قرارداد بیمه عمر خود ذکر نمایید.

غرق-شدن

3- نقص عضو یا از کار افتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه

این پوشش یکی دیگر از پوشش های اضافی و تکمیلی بیمه عمر است و شخص بیمه گذار می تواند در صورت لزوم، نسبت به تهیه آن اقدام نماید.

البته لازم به توضیح است، برای تهیه این پوشش باید حتما پوشش سرمایه فوت ناشی از حادثه را انتخاب کرده باشید.

سقف پوشش نقص عضو ناشی از حادثه برابر است با 100 درصد سرمایه فوت به هر علت که در صورت رخ دادن این مشکل، شرکت بیمه گر موظف به پرداخت آن خواهد بود.

بر اساس این پوشش، اگر برای شخص بیمه شده، حادثه رخ دهد و در پی این حادثه، وی دچار نقص عضو و از کار افتادگی کامل و دائم گردد، در صورتی که این پوشش روی بیمه نامه وی فعال شده باشد، می تواند تا 100 درصد سرمایه فوت به هر علت را از شرکت بیمه گر به عنوان غرامت دریافت نماید.

4- پوشش هزینه های پزشکی ناشی از حادثه

ممکن است در طول مدت بیمه نامه برای هر یک از بیمه گذاران حادثه ای رخ دهد و باعث وارد شدن صدمه به این اشخاص شود و اشخاص نیاز به خدمات درمانی و بیمارستانی داشته باشند. در این مواقع اگر بیمه گذاران پوشش هزینه های پزشکی ناشی از حادثه را روی بیمه عمر خود فعال کرده باشند، می توانند از شرکت بیمه برای پرداخت هزینه های درمان و بیمارستانی خسارت دریافت کنند.

لازم به توضیح است، سقف این پوشش برابر است با 20 درصد سرمایه فوت به هر علت. دقت داشته باشید در صورتی که هزینه های پزشکی، ناشی از حادثه باشد، شرکت بیمه گر اقدام به پرداخت این نوع هزینه ها می کند.

5- پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی

این مورد یکی از پوشش های اضافی و کاربردی بیمه عمر و سرمایه گذاری است که بیمه گذاران می توانند در صورت تمایل این پوشش را روی بیمه عمر خود فعال کنند.

به موجب این پوشش اگر شخص بیمه شده به علت از بیماری یا حادثه دچار از کار افتادگی کامل و دائم شود، از پرداخت الباقی حق بیمه های عمر و سرمایه خود معاف می شود.

سرطان

6- پوشش دریافت مستمری بیکاری ناشی از ازکارافتادگی

برای تهیه این پوشش باید حتما پوشش قبل یعنی پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه را تهیه کرده باشید. اگر شخص بیمه شده در طول مدت قرارداد در پی رخ دادن هر حادثه یا بیماری دچار از کارافتادگی شود، قطعا در ادامه زندگی و کار کردن با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد.

بر اساس این پوشش، در صورتی که شخص بیمه شده در طول مدت قرارداد دچار از کار افتادگی گردد، علاوه بر معافیت از پرداخت حق بیمه، می تواند مبلغی به عنوان مستمری بیکاری از شرکت بیمه گر دریافت کند. این پوشش برای کسانی که سرپرست خانوار هستند می تواند پوششی بسیار مناسب و کاربردی باشد.

7- پوشش بیماری های خاص  

بیماری ها یا امراض خاص یکی دیگر از پوشش های بیمه عمر است که در طول مدت قرارداد بسیار کاربردی است. به موجب این پوشش اگر شخص بیمه شده در طول مدت قرارداد دچار برخی از بیماری های خاص شود، می تواند تا سقف 50 درصد سرمایه فوت و حداکثر تا 500 میلیون تومان از شرکت بیمه گر، غرامت دریافت نماید.

این بیماری ها عبارت هستند از :

  • عمل قلب باز
  • سکته قلبی
  • سکته مغزی
  • سرطان
  • پیوند اعضا اصلی بدن

همانطور که می دانید هزینه درمان این بیماری ها بسیار سنگین است و ممکن است، اشخاص در پرداخت این گونه خسارت ها به مشکل بر بخورند. همانطور که گفته شد، این پوشش در بیمه عمر و سرمایه گذاری اینگونه خسارت ها را تا سقف 500 میلیون تومان به شخص بیمه شده پرداخت خواهد کرد که می تواند کمکی باشد برای هزینه های درمان این بیماری ها.

پوشش امراض خاص تکمیلی

در بخشنامه جدید بیمه عمر بیمه ما پوشش امراض خاص تکمیلی اضافه شده است که بیماری های بسیار زیادی را تحت پوشش قرار می دهد. بیماری های تحت پوشش در بیمه امراض خاص تکمیلی عبارت اند از:

  • جراحی دریچه قلب
  • قراردادن پیس میکر
  • عفونت HIV
  • بیماری پارکینسون
  • هپاتیت B
  • هپاتیت C
  • نارسای حاد برق آسای کبد
  • MS
  • نارسایی کلیه
  • بیماری های اختلال عصبی – حرکتی
  • آلزایمر
  • نابینایی کامل
  • ناشنوائی کامل
  • کما ناشی از بیماری
  • مننژیت
  • آنوریسم عروق بزرگ
  • کاردیومیوپاتی
  • نارسایی قلب
  • آنسفالیت باکتریال و وایرال حاد
  • تومور های خوش خیم مغزی
  • میاستنی گراویس

سقف پوشش امراض خاص تکمیلی برابر است با 50% سرمایه فوت به هر علت تا سقف 500 میلیون تومان. لازم به توضیح است پوشش امراض خاص در بیمه عمر دارای دوره انتظار 3 ماهه و پوشش امراض خاص تکمیلی دارای دوره انتظار 6 ماهه می باشد.

سقف پوشش ها در بیمه عمر

به این مورد دقت داشته باشید که سقف پوشش ها در شرکت های مختلف با هم تفاوت دارد، بنابراین اگر میخواهید بیمه نامه شما موثر باشد باید به سمت شرکت هایی بروید که سقف پوشش های بالاتری را در بیمه عمر به شما ارائه دهند.

لازم به ذکر است شرکت های بیمه ما و بیمه سامان دارای بالاترین سقف پوشش ها در بیمه های زندگی نسبت به سایر شرکت ها می باشند. این موضوع یکی از مزایای بیمه عمر بیمه ما نسبت به سایر شرکت ها می باشد. در جدول انتها همین صفحه سقف پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری در شرکت بیمه ما، ذکر شده است.

هزینه-های-پزشکی

پاسخ به سوالات متداول در مورد پوشش های بیمه عمر

در ادامه به برخی از سوالات متداولی که در مورد پوشش های بیمه عمر پرسیده می شود پاسخ داده ایم.

پوشش های بیمه عمر چیست؟

پوشش های بیمه عمر عبارت اند از: سرمایه فوت عادی و حادثه، نقص عضو ناشی از حادثه، دریافت مستمری ناشی از حادثه، معافیت از پرداخت حق بیمه ناشی از حادثه، امراض خاص و هزینه های پزشکی ناشی از حادثه.

سقف پوشش های بیمه عمر چقدر است؟

سقف پوشش های بیمه عمر در شرکت های مختلف با هم متفاوت است که شرکت بیمه ما دارای بالاترین سقف پوشش های بیمه ای نسبت به سایر شرکت ها می باشد و برای مشاهده سقف این پوشش ها می توانید به جداول همین صفحه مراجعه فرمایید.

کلام پایانی

به طور خلاصه تمامی پوشش ها در بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری مطابق با جدول زیر است که شما می توانید هر کدام از این پوشش ها را روی بیمه نامه خود فعال نمایید. لازم به توضیح است پوشش اول (سرمایه فوت عادی) روی بیمه نامه فعال است و شما نمی توانید آنرا انتخاب نکنید.

ردیفپوشش هاسقف پوشش
1سرمایه فوت به هر علت2 میلیارد تومان
2سرمایه فوت ناشی از حادثه2 میلیارد تومان
3نقص عضو یا از کار افتادگی کامل و دائم ناشی از حادثهتا 2 برابر سرمایه فوت
4پرداخت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه200 میلیون تومان
5معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگیوابسته به حق بیمه
6دریافت مستمری بیکاری ناشی از ازکارافتادگی1 تا 3 برابر حق بیمه
7امراض خاص + امراض خاص تکمیلی500 میلیون تومان
پوشش های بیمه عمر

در این مقاله به طور کامل در مورد پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری توضیح داده شد، همانطور که گفته شد، این بیمه نامه دارای پوشش های مختلفی است که می تواند اکثر افراد را تحت پوشش قرار دهد. اشخاص می توانند هر یک از این پوشش ها را با توجه به نیاز خود تهیه نمایند و در صورت لزوم از شرکت بیمه گر خسارت دریافت کنند.

در صورت داشتن هر گونه سوال در مورد پوشش های بیمه عمر می توانید آنرا در انتها همین مقاله برای ما بنویسید تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی شما باشند.

همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد این بیمه نامه می توانید با نمایندگی 1240 بیمه ما تماس بگیرید تا مشاورین ما در زمینه تمامی بیمه نامه ها به صورت کاملا رایگان شما را راهنمایی کنند.

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا