بیمه بدنهشخص ثالثمقالات

بیمه خودرو اجاره ای و نکات مهم آن

شاید شما به هر دلیلی قصد اجاره یک خودرو گران قیمت را داشته باشید، اگر شما با این ماشین تصادف کنید قطعا در پرداخت خسارت با مشکل بسیار بزرگی مواجه هستید، پس باید حتما خودرو اجاره ای شما بیمه نامه شخص ثالث و بدنه و سایر بیمه ها را داشته باشد، تا بتوانید مسئولیت پرداخت این خسارت ها را به شرکت بیمه گر محول نمایید.

اجاره خودرو

شاید شما برای شرکت در یک مراسم نیاز به خودرو مدل بالا و گران قیمت داشته باشید، یا برای مراسم عروسی خود نیاز به یک خودرو لوکس داشته باشید، در این مواقع شما باید خودرو مورد علاقه خود را اجاره کنید. تصور کنید شما با این خودرو اجاره ای تصادف رانندگی داشته باشید، در این مواقع قطعا پرداخت خسارت های وارد شده به این خودرو برای شما بسیار سنگین یا غیر ممکن است، پس تنها راهی که می توان از این خسارت ها جلوگیری کرد، بیمه بودن خودرو می باشد.

بیمه خودرو

شرکت های اجاره خودرو

شما برای کرایه خودرو مورد علاقه خود می توانید به شرکت های کرایه دهنده این خودرو ها مراجعه کنید و با پرداخت اجاره روزانه، هفتگی یا ماهیانه این خودرو ها را اجاره کنید. شرکت های مختلف بسیار زیادی وجود دارد که می توانید با یک جستجو ساده در اینترنت این شرکت ها را پیدا کنید.

شرکت های اجاره دهنده خودرو معمولا به دو صورت اجاره با راننده و اجاره بدون راننده، اقدام به اجاره دادن خودرو های لوکس خود می کنند. در صورتی که شما یک خودرو با راننده را کرایه کرده باشید، قطعا نیاز نیست نگرانی از بابت تصادف با این ماشین داشته باشید، اما اگر قرار است خودتان پشت فرمان بنشینید، باید به بیمه نامه های این خودرو دقت داشته باشید.

انواع بیمه خودرو های اجاره ای

  • بیمه شخص ثالث: بیمه شخص ثالث یک بیمه اجباری است که حتما با آن آشنا هستید، توسط این بیمه نامه خسارت های وارد شده به شخص یا اشخاص ثالث توسط شرکت بیمه پرداخت می شود.
  • بیمه بدنه: بیمه بدنه نیز یکی از بیمه های کاربردی برای خودرو ها است که خسارت های مختلفی را پرداخت می کند. این بیمه نامه به علت داشتن پوشش های مختلف برای تمامی خودرو ها به خصوص خودرو های اجاره ای بسیار کاربردی می باشد.
  • بیمه معمولی: این بیمه نامه یک نوع بیمه پایه در شرکت های اجاره دهنده خودرو است که معمولا به صورت رایگان روی تمامی خودرو های اجاره ای این شرکت اعم از خودرو های معمولی و لوکس فعال می باشد. بیمه معمولی دارای بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث است.
  • بیمه کامل: این مورد نیز کامل ترین بیمه برای خودرو های اجاره ای است که اکثر خسارت های وارد شده به خودرو را پرداخت می کند شاید با خود فکر کنید که قیمت این بیمه نامه بالاست اما به هیج عنوان این گونه نیست و شما می توانید با پرداختی مبلغی در حدود 50 هزار تومان، بیمه کامل را برای خودرو اجاره ای فعال نمایید.
  • بیمه سرقت: این مورد نیز یکی از بیمه های کاربردی خودرو های اجاره است که هزینه خودرو در صورت به سرقت رفتن آنرا می پردازد. با افزایش سرقت خودرو در کشور توصیه می کنیم حتما این بیمه را برای خودرو اجاره ای خود فعال کنید.
  • بیمه حوادث شخصی: توصیه می شود این بیمه نامه را نیز تهیه کنید. این مورد خسارت های وارد شده به سرنشنینان خودرو را پرداخت می کند. به طور مثال اگر شما با خودرو اجاره ای تصادف کرده باشید و دچار آسیب بدنی شده باشید، در صورت داشتن این بیمه، شرکت بیمه گر خسارت های وارد شده به شما و سایر سرنشینان خودرو اجاره ای را پرداخت خواهد کرد.
  • بیمه CDW: در واقع یکی از کامل ترین بیمه های خودرو های اجاره ای است که تمامی خسارت هایی که ممکن است برای خودرو رخ دهد مانند: شکست شیشه، ترکیدگی لاستیک، افت قیمت، چراغ های خودرو و … را پوشش می دهد.

جدول بیمه خودرو اجاره ای

محاسبه خسارت خودرو های اجاره ای

پرداخت خسارت های وارد شده به خودرو های کرایه ای به دو صورت محاسبه می شود، خسارت های زیر یک میلیون و خسارت های بالای یک میلیون تومان.

خسارت کمتر از یک میلیون تومان

باید بدانید در زمان کرایه خودرو مبلغ یک میلیون تومان از مشتری به عنوان ودیعه دریافت می شود، بنابراین اگر راننده کرایه کننده با خودرو تصادف داشته باشد و مبلغ خسارت کمتر از یک میلیون تومان برآورد شود، این هزینه از بیمه پرداخت نشده و از ودیعه پرداختی راننده پرداخت می شود.

خسارت های بیشتر از یک میلیون تومان

در صورتی که راننده با خودرو کرایه ای تصادف داشته باشد و مبلغ خسارت بیشتر از 1 میلیون تومان برآورد شود، این خسارت از بیمه خریداری شده توسط مشتری پرداخت خواهد شد. التبه در این مواقع راننده کرایه کننده خودرو موظف است هزینه افت قیمت خودرو را پرداخت نماید، زیرا اکثر خودرو هایی که در این شرکت ها اجاره داده می شوند خودرو های جدید هستند و با داشتن تصادف قطعا دچار افت قیمت خواهند شد.

تصادف-با-خودرو-اجاره-ای

خسارت اجاره خودرو با راننده

همانطور که در ابتدا گفته شد، شما می توانید خودرو را به دو صورت با راننده و بدون راننده کرایه کنید، در صورتی که شما خودرو را با راننده کرایه کرده باشید، پرداخت خسارت های وارد شده به خودرو به عهده راننده ماشین می باشد و شما موظف به پرداخت هیچ هزینه ای نمی باشد. لازم به توضیح است اگر در این حادثه خسارت جانی و مالی به سرنشینان خودرو نیز وارد شود، هزینه پرداخت این خسارت ها نیز به عهده راننده خواهد بود.

قیمت بیمه خودرو اجاره ای

همنطور که گفته شد این بیمه نامه حق بیمه بالایی ندارد و شما با قیمتی بسیار پایین می توانید بیمه خودرو اجاره را تهیه کنید و تا خیالتان از بابت رخ دادن حوادث پیش بینی نشده و ناگوار راحت باشد.

قیمت اجاره خودرو

قیمت اجاره خودرو به موارد مختلفی از جمله مدت زمان اجاره، نوع ماشین و سال ساخت خودرو بستگی دارد. معمولا قیمت اجاره روزانه خودرو ها از 320 هزار تومان به ازای یک روز شروع می شود تا مبالغ بالاتر از 5 میلیون تومان در روز.

اجاره-خودرو-لوکس

مدارک مورد نیاز برای اجاره خودرو

در صورتی که شما تمایل به اجاره خودرو با راننده یا بدون راننده را داشته باشید، باید مدارک زیر را به شرکت اجاره دهنده خودرو ارائه دهید.

مدارک لازم برای اجاره خودرو با راننده

  • کارت شناسایی
  • پاسپورت (برای اجاره کنندگان غیر ایرانی)
  • پرداخت هزینه اجاره خودرو

مدارک لازم برای اجاره خودرو بدون راننده

  • کارت شناسایی
  • گواهینامه رانندگی
  • مدارک احراز موقعیت شغلی
  • پرداخت کرایه خودرو
  • پرداخت ودیعه خودرو
  • پرداخت هزینه بیمه
  • سفته و چک برابر با 20 درصد بیش از قیمت خودرو

مدارک لازم برای اجاره خودرو توسط افراد غیر ایرانی

  • کارت شناسایی
  • گواهینامه رانندگی
  • پاسپورت
  • پرداخت کرایه خودرو
  • پرداخت ودیعه خودرو
  • پرداخت هزینه بیمه
  • سفته و چک برابر با 20 درصد بیش از قیمت خودرو

نکات-در-بیمه-خودرو-اجاره-ای

پس از تصادف با خودرو اجاره ای باید چه کاری انجام دهیم؟

در صورتی که خدایی ناکرده شما با خودرو اجاره ای تصادف کردید، باید ابتدا با شرکت اجاره دهنده خودرو تماس بگیرید تا این شرکت به طور کامل و دقیق شما را راهنمایی کند.

دقت داشته باشید در صورتی که با خودرو اجاره ای تصادف کردید، باید حتما کروکی دریافت کنید تا بتوانید خسارت ماشین را از بیمه پرداخت نمایید.

در صورتی که طرف مقابل مقصر باشد باید چه کرد؟

در صورتی که شما با خودرو اجاره ای تصادف کرده باشید و مقصر نباشید، باید خسارت وارد شده به خودرو را از راننده مقصر دریافت نمایید. این مسئولیت به عهده راننده اجاره کننده خودرو می باشد نه شرکت اجاره دهنده.

اگر خودرو را با راننده اجاره کرده باشیم پس از تصادف باید چه کاری انجام دهید؟

در این صورت شما هیچ مسئولیتی ندارید و تمامی مسئولیت ها به عهده راننده شما خواهد بود.

در این صفحه به طور کامل در مورد بیمه خودرو های اجاره ای صحبت شد، در صورت داشتن هر گونه سوال، آنرا در انتها همین مقاله برای ما بنویسید تا پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا