بیمه عمر و سرمایه گذاریمقالات

بیمه عمر به چه کسانی تعلق میگیرد؟ بیمه عمر پس از فوت

یکی از سوالاتی که قبل از خرید بیمه عمر معمولا پرسیده می شود این سوال است که بیمه عمر به چه کسانی تعلق میگیرد؟ باید بدانید در صورتی که بیمه شده فوت کند، بیمه عمر باطل شده و سرمایه های موجود به ذی نفعان بیمه شده تعلق خواهد گرفت، اما اگر سوال شما این است که چه کسانی می توانند بیمه عمر داشته باشند، باید بدانید بیمه عمر مناسب برای تمامی افراد در تمامی سنین می باشد.

پادکست بیمه عمر به چه کسانی تعلق میگیرد

نسخه صوتی بیمه عمر به کسانی تعلق میگیرد

در صورتی که فرصت مطالعه این متن را ندارید می توانید نسخه صوتی آنرا گوش دهید.

بیمه عمر به چه کسانی تعلق میگیرد؟

همانطور که در پاراگراف قبلی گفته شد، در صورتی که بیمه شده فوت کند، سرمایه های شخص فوت شده به ذی نفعان تعیین شده در بیمه نامه تعلق خواهد گرفت اما اگر در بیمه نامه، ذی نفعی معرفی نشده باشد، تمامی سرمایه های موجود در سبد اندوخته و غرامت فوت به وراث قانونی بیمه شده پرداخت خواهد شد.

دقت داشته باشید که ذی نفعان بیمه گذار باید حتما اقوام درجه یک بیمه گذار باشند. البته شخص بیمه گذار می تواند در فرم پیشنهاد بیمه زندگی، کسی را به عنوان ذی نفع معرفی نکند اما همانطور که توضیح داده شده، در این مواقع سرمایه های وی با توجه به قانون انحصار وراثت بین وراث قانونی وی تقسیم می شود.

بیمه عمر چیست؟

در صورتی که برای یک فرد سرپرست خانوار حادثه ای رخ دهد و خدایی نکرده این حادثه باعث فوت این فرد شود، ادامه زندگی برای همسر و فرزندان این شخص قطعا دشوار خواهد شد، لذا بیمه نامه ای برای جلوگیری از این مشکل ارائه شده است به نام بیمه عمر و سرمایه گذاری. در صورتی که شخص فوت شده دارای بیمه عمر و سرمایه گذاری باشد، پس از فوت وی، شرکت بیمه گر مبلغ قابل توجهی را به عنوان غرامت فوت به وراث قانونی یا ذی نفعان این شخص پرداخت می کند.

درواقع شما با پرداخت حق بیمه به شرکت بیمه گر و خرید بیمه عمر تحت پوشش های مخلتف بیمه ای قرار می گیرید و در صورت وقوع برخی از حوادث می توانید از شرکت بیمه، خسارت دریافت نمایید. به علاوه شما با خرید بیمه زندگی امکان سرمایه گذاری بلند مدت و تامین آتیه را خواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیمه عمر و سرمایه گذاری توصیه می کنیم حتما به صفحه همه چیز در مورد بیمه عمر مراجعه کنید.

بیمه-عمر-به-چه-کسی-تعلق-میگیرد

تقسیم سرمایه های بین ذی نفعان به چه صورت است؟

بیمه گذار می تواند در فرم پیشنهاد بیمه زندگی، مشخص کند به هر کدام از ذی نفعان تعیین شده، چند درصد از سرمایه های وی پرداخت شود.

به طور مثال در فرم پیشنهاد بیمه نامه، شخص بیمه گذار می تواند مشخص کند به همسر وی 80 درصد و به فرزندان 20 درصد سرمایه ها پرداخت شود.

اما در صورتی که درصد سهم هر کدام از ذی نفعان ذکر نشده باشد، شرکت بیمه گر تمامی سرمایه های شخص فوت شده را به صورت مساوی بین تمامی ذی نفعان تقسیم خواهد کرد.

تفاوت ذی نفع و وراث قانونی چیست؟

ذی نفع به کسانی گفته می شود که توسط شخص بیمه گذار در ابتدا قرار داد معرفی شده است که باید از اقوام درجه یک باشند. اما در صورتی که بیمه گذار شخصی را به عنوان ذی نفع معرفی نکرده باشد، سرمایه های بیمه گذار با توجه به قانون انحصار وراثت بین وراث قانونی تقسیم خواهد شد. برای مشاهده وراث قانونی وارد صفحه 👈 وراث قانونی و درصد سهم آنها شوید.

پس از فوت بیمه شده چه هزینه هایی به ذی نفعان پرداخت می شود؟

در صورتی که شخص بیمه شده فوت کند، تمامی سرمایه های موجود در سبد اندوخته و سرمایه فوت به ذی نفعان پرداخت خواهد شد. همچنین در صورتی که شخص بیمه شده به علت حادثه فوت کرده باشد، علاوه بر سرمایه های بالا، غرامت فوت در اثر حادثه (از 1 تا 4 برابر سرمایه فوت عادی قابل انتخاب است) نیز به ذی نفعان پرداخت خواهد شد.

چه کسانی می توانند بیمه عمر بخرند؟

شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که چه کسانی می توانند اقدام به خرید بیمه عمر نمایند و از پوشش های آن استفاده کنند.

باید بدانید بیمه عمر به تمامی افراد تعلق می گیرد و همه مردم حتی با داشتن شرایط خاص می توانند تحت پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری قرار بگیرند.

تنها شرط برای خرید بیمه عمر، شرایط سنی است و فقط افراد زیر 65 سال می توانند نسبت به خرید بیمه عمر اقدام کنند. لازم به توضیح است شرایط سنی در شرکت بیمه ما به این صورت است و برخی دیگر از شرکت های بیمه حتی افراد را تا سنین بالاتر نیز بیمه می کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع که بیمه عمر برای چه کسانی مناسب است لطفا مطلب نوشته شده در مورد این موضوع را در وب سایت ما مطالعه فرمایید.

سن-بیمه-شده
می توان از بدو تولد برای نوزاد بیمه عمر خرید

در صورت بیمار بودن می توان بیمه عمر داشت؟

باید بدانید حتی در صورتی که شما بیماری خاصی داشته باشید، ابتدا شرایط شما توسط پزشک مورد اعتماد شرکت بیمه بررسی شده و بیمه نامه در شرایط خاصی برای شما صادر خواهد شد.

پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری

حالا که فهمیدیم بیمه عمر و سرمایه گذاری پس از فوت بیمه شده به چه کسانی تعلق میگرید، شاید برای شما جالب باشد تا در مورد پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری بیشتر بدانید، پوشش های این بیمه نامه عبارت هستند از:

  • سرمایه فوت به هر علت
  • سرمایه فوت ناشی از حادثه
  • غرامت ناشی از ازکارافتادگی و نقص عضو کامل و دائم
  • دریافت مستمری ناشی از ازکارافتادگی و نقص عضو کامل و دائم
  • معافیت از پرداخت حق بیمه به علت ازکارافتادگی یا نقص عضو
  • پرداخت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه
  • غرامت ناشی از امراض خاص

برای مشاهده اطلاعات جامع این پوشش ها حتما روی لینک👈 تمامی پوشش های در بیمه عمر کلیک کنید.

مزایا بیمه عمر و سرمایه گذاری چیست؟

بهتر است کمی در مورد مزایا بیمه عمر بیشتر مطلع باشید تا بتوانید تصمیم گیری صحیحی در خرید یا عدم خرید این بیمه نامه داشته باشید. برخی از مزایا بیمه عمر عبارت هستند از:

  • پوشش های بیمه ای
  • امکان سرمایه گذاری
  • معافیت مالیاتی
  • امکان افزایش حق بیمه
  • هماهنگی با تورم
  • امنیت بالا

این موارد تنها بخشی از مزایا بیمه عمر بود، برای اطلاع از تمامی مزایا بیمه عمر حتما وارد صفحه 👈 مزایای بیمه های زندگی شوید و به طور کامل آنرا مطالعه فرمایید.

همانطور که گفته شد این بیمه نامه دارای پوشش ها و مزایا مختلفی است که تمامی افراد با شرایط مختلف می توانند آنرا داشته باشند، بنابراین در صورتی که بیمه عمر ندارید، پیشنهاد می کنیم هرچه سریعتر نسبت به خرید این بیمه نامه اقدام کنید.

همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال و نیاز به مشاوره در مورد این بیمه نامه می توانید با شماره 02144170097 تماس بگیرید تا کارشاسان نمایندگی 1240 بیمه ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی شما عزیزان باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا