مقالاتبیمه مشاغل

بیمه های جایگاه سوخت که تهیه آنها ضروری است

جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها یکی از اماکن عمومی شلوغ است که همواره در معرض خطرات گوناگونی می باشد، لذا تهیه بیمه های جایگاه سوخت برای این شغل یکی از ضروریات می باشد. در این مطلب سعی داریم تا خطرات این شغل را با هم بررسی کنیم و با بیمه های جایگاه سوخت بیشتر آشنا شویم.

بیمه های ضروری جایگاه سوخت

همانطور که گفته شد، این شغل یکی از مشاغل پر خطر است که می تواند زیان های سنگینی برای صاحبان جایگاه سوخت ایجاد کند. به طور مثال آتش سوزی یا انفجار پمپ بنزین یکی از اتفاقاتی است که ممکن است با کوچکترین اشتباه در جایگاه سوخت رخ دهد و صدمات جدی به افراد وارد کند، لذا بیمه بودن جایگاه های سوخت بسیار ضروری می باشد.

بیمه مسئولیت

بیمه مسئولیت جزء یکی از بیمه های جایگاه سوخت است که تهیه آن ضروری می باشد. این بیمه خطرات زیادی را پوشش می دهد و خسارت های مختلفی را جبران می کند. این بیمه انواع مختلفی دارد که در ادامه همین مطلب آنها را با هم بررسی می کنیم.

بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان

همانطور که در مقاله بیمه مسئولیت در مابلاگ گفته شد، این بیمه نامه خسارت هایی که به کارکان جایگاه سوخت وارد شود را جبران می کند. صاحبان جایگاه های سوخت می دانند در صورت آسیب دیدگی یا فوت هر یک از کارکنان در محل کار، مسئولیت پرداخت خسارت کارفرما و صاحب پمپ بنزین می باشد. کارفرما با خرید بیمه مسئولیت برای محل کار، می تواند کارمندان خود را بیمه کند و در صورت رخ دادن حادثه، پرداخت خسارت های ناشی از آنرا به شرکت بیمه محول کند.

بیمه مسئولیت کارفرما در قبال مشتریان

علاوه بر مسئولت کارکنان، مسئولیت مراجعه کنندگان و مشتریان نیز به عهده کارفرما است، بنابراین همانطور که گفته شد، با رخ دادن هر حادثه برای مشتریان و اشخاص ثالث، پرداخت خسارت های آنها به عهده کارفرما می باشد. باید بدانید خسارت اشخاص خسارت دیده با توجه به نرخ دیه در همان سال محاسبه می شود.

 به طور مثال اگر یکی از مشریان جایگاه سوخت، در پی حادثه ای فوت کند و منشا آن حادثه جایگاه سوخت باشد، صاحب جایگاه باید دیه کامل شخص فوت شده را پرداخت کند.

 توجه داشته باشید اگر شخص در ماه های عادی فوت کند صاحت جایگاه باید دیه ماه های عادی و در صورتی که شخص در ماه های حرام فوت کند، مالک جایگاه باید دیه در ماه حرام را پرداخت نماید. همچنین اگر شخص دچار از کار افتادگی یا نقص عضو گردد، صاحب جایگاه باید دیه اعضا بدن را پرداخت نماید. مشاهده جدول دیه اعضا بدن 1400.

بیمه صاحبان جایگاه سوخت

بیمه مسئولیت آتش سوزی

مالکین جایگاه سوخت باید بدانند اگر آتش سوزی جایگاه سوخت باعث سوختگی یا خسارت سایرین و مجاورین گردد، پرداخت خسارت های آنان نیز به عهده مالک جایگاه سوخت می باشد.

بیمه مسئولیت آتش سوزی در دسته بیمه های جایگاه سوخت قرار دارد و اینگونه خسارت ها را جبران می کند به همین خاطر خرید بیمه مسئولیت آتش سوزی یکی از اقدامات ضروری برای جایگاه سوخت می باشد.

پوشش های بیمه مسئولیت

بیمه های مسئولیت پوشش های متعددی دارد و خسارت های گوناگونی را پرداخت می کند که در ادامه این پوشش ها را برای شما بیان می کنیم.

پوشش خسارت های پزشکی :

در صورتی که برای هر یک از کارکنان یا مشتریان حادثه رخ دهد و نیاز به پزشک و درمان داشته باشد، بیمه مسئولیت خسارت های پزشکی افراد صدمه دیده را پرداخت خواهد کرد.

پوشش نقص عضو

همانطور که قبل تر گفته شد، اگر یکی از کارکنان یا مشتریان دچار نقص عضو گردند، در صورت داشتن بیمه مسئولیت، بیمه ما خسارت های ناشی از آنرا که با توجه به دیه اعضا بدن محاسبه می شود، پرداخت خواهد کرد.

پوشش فوت

در صورت فوت یکی از کارکنان یا مشتریان جایگاه های سوخت، با داشتن بیمه مسئولیت، شرکت بیمه گر، دیه کامل شخص فوت شده را به وارثان وی پرداخت خواهد کرد و مالکان جایگاه سوخت موظف به پرداخت خسارت نمی باشند.

غرامت روزانه کارگران صدمه دیده

مشخص است که کارگران آسیب دیده تا چندین روز یا حتی چندین ماه قادر به ادامه فعالیت نیستند، لذا شرکت بیمه غرامت آنها را تا زمانی که بتوانند مجدداً مشغول به کار بشوند را پرداخت می کند.

بیمه آتش سوزی

یکی از بیمه هایی که برای هر کسب و کاری به ویژه جایگاه های سوخت واجب است، بیمه آتش سوزی می باشد. مشخص است جایگاه سوخت یکی از مکان هایی است که بیشتر از سایر اماکن در معرض آتش سوزی قرار دارد و به دلیل وجود سوخت و مواد قابل اشتعال، آتش سوزی این مکان باعث انفجار و وارد شدن خسارت های مالی و جانی سنگین به صاحب جایگاه سوخت می شود.

لذا هر جایگاه سوخت حتما باید بیمه آتش سوزی داشته باشد. بیمه آتش سوزی خسارت های ناشی از آتش سوزی جایگاه را پرداخت می کرده و مالک جایگاه را از خسارت های سنگین معاف می کند.

بیمه آتش سوزی جایگاه سوخت

بیمه عمر

بسیاری از صاحبان جایگاه های سوخت برای کارکنان خود بیمه عمر تهیه می کنند تا در زمان رخ دادن هر حادثه ای برای آنان، بتوانند از بیمه خسارت دریافت کنند. بیمه عمر و سرمایه گذاری علاوه بر پوشش های متعدد قابلیت سرمایه گذاری را نیز دارد.

همچنین صاحبان جایگاه های سوخت می توانند برای کارکنان خود بیمه سنوات تهیه کنند تا در دوران بازنشستگی برای آنها بسیار کارآمد باشد. این بیمه مزایای بسیاری دارد که تمامی این مزایا را در همین وب سایت برای شما ذکر شده است. در ادامه برخی از ویژگی های بیمه عمر را برای صاحبان جایگاه های سوخت و کارکنان آنها بیان می کنیم.

پوشش های بیمه عمر عبارت است از :

سرمایه فوت : این پوشش به این معنی است که اگر هر یک از کارکنان جایگاه سوخت به هر دلیلی فوت کند، شرکت بیمه ما تا سقف یک میلیارد به ذی نفعان شخص فوت شده خسارت پرداخت می کند.

لازم به توضیح است در این بیمه نامه اگر هر یک از کارکنان در هر مکانی خارج از محل کار فوت کند بازم هم تحت پوشش این بیمه می باشد و بیمه گر به ذی نفعان وی خسارت پرداخت می کند.

سرمایه فوت بر اثر حادثه : در این پوشش اگر شخص در اثر حادثه فوت کند، شرکت بیمه گر علاوه بر پرداخت سرمایه فوت، سرمایه فوت بر اثر حادثه را نیز به ذی نفعان پرداخت می کند.

پوشش نقص عضو : اگر هر یک از کارکنان دچار نقص عضو گردد، شرکت بیمه به وی مستمری از کار افتادگی و غرامت نقص عضو پرداخت خواهد کرد.

علاوه بر موارد ذکر شده، این بیمه پوشش های متعدد دیگری دارد که می توانید تمامی آنها را در مابلاگ مطالعه فرمایید.

مشاوره رایگان

در گزارش بیمه های جایگاه سوخت سعی کردیم تا تمامی بیمه های لازم برای جایگاه سوخت را برای شما بیان کنیم، اگر صاحب جایگاه سوخت هستید پیشنهاد می کنیم حتما نسبت به تهیه بیمه های گفته شده اقدام نمایید تا متحمل خسارت های سنگین نشوید.

در صورت داشتن هرگونه سوال آنرا در انتهای همین مقاله برای ما بنویسید تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان پاسخگوی شما باشند.

همچنین می توانید برای خرید یا مشاوره رایگان در مورد انواع بیمه با نمایندگی برتر بیمه ما تماس بگیرید تا مشاورین ما شما را راهنمایی کنند.

‫4 دیدگاه ها

    1. سلام سرکار خانم
      بیمه اجباری نیست اما اگر خدایی نکرده برای همسر شما حادثه رخ بده، کارفرما باید خسارت پرداخت کنه. البته همسر شما می تونه برای خودش بیمه عمر تهیه کنه تا اگر حادثه ای براش رخ داد، بتونه از شرکت بیمه خسارت دریافت کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا